Bloggen og min instagram

blogindlæg

Jeg havde tænkt, jeg skulle nå at skrive et blogindlæg om weekenden og alle de tanker der flyver rundt i mit hoved, men tiden løb fra mig i dag. Om fem minutter skal vi afsted mod Bornholm, så det bliver en hurtig indcheckning her, for at sige, at jeg checker ud resten af ugen.

Jeg kan se, at der er begyndt at komme lidt flere læsere, det er hyggeligt. Det motiverer mig til at gøre lidt mere ud af bloggen og finde tilbage til strukturen i at lave et par indlæg om ugen. Jeg skal bare lige lade lidt op på Bornholm først.

Jeg famler

Jeg famler mig stadig frem. Jeg siger ja til projekter, jeg ikke burde sige ja til, fordi jeg er bange for, at der aldrig kommer andet. Jeg er i en stressperiode, hvor jeg ikke kan mærke mig selv, og jeg er vred på mig selv over det. Så klippet herunder er lige dele provokerende, som det er inspirerende. For lige nu tror jeg ikke på, at jeg finder derhen, hvor jeg føler mig tilpas og tilfreds. Jeg håber dog på, at der alligevel kommer en dag, hvor jeg kan kigge tilbage på mit liv og sige, at jeg løste gåden omkring mit arbejdsliv.

studio

Jeg har taget ekstra fint tøj på i dag for det er præcis et år siden jeg oprettede min lille en-kvindes virksomhed SKOV studio. Det har været et både fantastisk og udfordrende år på så mange måder. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde det var blevet som jeg havde drømt om. Der er både ting der har overrasket mig positivt og negativt ved at være selvstændig. At arbejde solo er også noget af en konfrontation med ens egne styrker og svagheder. Men jeg fortryder ikke et øjeblik, at jeg tog springet, og jeg overvejer ikke at vende tilbage til en fastansættelse.

friheden og fleksibiliteten ved freelancelivet

Det er specielt friheden og fleksibiliteten ved freelancelivet jeg elsker. Det sværeste er at vide, hvad man skal sige ja og nej til. Jeg har generelt været god til at sige nej til de opgaver som tydeligvis ikke var gode. Men der er mange opgaver som ligger i gråzonen, og den økonomiske usikkerhed gør nogle gange, at jeg kommer til at sige ja til noget, fordi jeg vil være sikker på at få penge ind på kontoen. Det ærgrer mig, og er noget jeg skal arbejde med fremover, så jeg ikke kæmper med en for presset kalender. Jeg vil have tid til at reflektere og lave egne projekter, og det har jeg ikke fået prioriteret.

Jeg elsker denne hjemmeside.

Frem for alt vil jeg ikke blive stresset igen. Og det er lettere sagt end gjort, for jeg har stadig svært ved at mærke mine grænser og planlægge så fleksibelt, at jeg ikke bliver overvældet. Jeg vil blive bedre til at holde fri, når jeg holder fri, og arbejde når jeg arbejder. Mest det sidstnævnte for overspringshandlinger har jeg lavet lidt rigeligt af på det sidste (ups).

Heldigvis har jeg efterhånden arbejdet en økonomisk buffer op som burde gøre det muligt både at holde lang sommerferie og bare gøre lystfyldte ting i en periode. Er så taknemmelig (og stolt) over, at det er gået så godt som det er gået i mit første år. Håber på og arbejder for, at det skal fortsætte!

  1. en hobby (1)
  2. mørkt internet (1)
  3. Sommergarderoben og billeder (1)
  4. gift (1)
  5. Jeg er så heldig (1)
  6. sommerhus (1)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen og min instagram