kreative projekter

en belastningsreaktion

politisk korrekte

Eftersom jeg har en belastningsreaktion (den nye mere politisk korrekte betegnelse for stress) har min psykolog bedt mig om ikke at tænke på fremtiden (svært), og i stedet fokusere på at lade op ved at beskæftige mig med ting, som giver mig energi. Øverst på listen står at gå til fotografen, så jeg har set biograffilm 1-2 gange om ugen den sidste måneds tid.

Den bedste film

Den bedste film, der går lige nu er uden tvivl Moonlight. En utroligt rørende melankolsk fortælling om en ung sort mand og hans opvækst i Liberty City, Miami. Skuespilpræstationerne holder et imponerende højt niveau, billederne er så smukke og soundtracket er magisk. Den burde vinde en Oscar på søndag, men lur mig om ikke årets mest overvurderede film La La Land løber med prisen (bliver så sur, hvis det sker, selvom jeg forventer det).

Jeg vil selv helst ikke vide så meget om film, inden jeg ser dem (ser ofte ikke engang trailers). Men så bruger jeg til gengæld timer på Youtube, efter jeg har set en god film, for at se interviews og paneldebatter med skuespillere og folkene bag filmen. De bedste følger herunder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kreative projekter