definerer mig

Sommergarderoben og billeder

fokuserer

Jeg fokuserer ekstremt meget på at følge min lyst og mit overskud for tiden. Noget jeg bliver bedre og bedre til, og jeg kan endelig mærke, at det hjælper, og ærligt sige at det går bedre. Billeder taler.

Jeg har været sygemeldt i to måneder nu, hvilket føles helt vanvittigt. Jeg troede virkelig, at jeg ville være klar til at arbejde igen nu, men jeg har brug for mere tid. Det er først inden for de sidste par uger, at jeg er begyndt at få lidt energi tilbage. Det er så rart ikke at have følelsen af at skulle tvinge sig selv til at gøre de mest basale ting. Jeg har stadig et ekstremt behov for alenetid og for at være hjemme, men jeg har mere mod på at gå ud i verden nu, og både krop og hoved føles lidt mere rolige.

De lidt køligere temperaturer gør altså også sit for, at jeg føler mig lidt mere som mig selv. Sommergarderoben og klistrede knæhaser har aldrig været lig med overskud for mig.

Frederiksberg Have

I søndags cyklede vi til Frederiksberg Have, og det var første gang i lang tid, jeg havde lange bukser og en rullekrave på. Elskede det. Glemte det gode kamera, men tog lidt mobilbilleder undervejs.

Blandt andet måtte jeg forevige, at jeg ikke kunne lade være med at smile over den friske luft og duften af regn i luften. André synes jeg må være gal, når jeg glæder mig over efterårets komme, Hvis det stod til ham var det sommer året rundt.

Der er en bænk med udsigt til dette zen-spot og det er et af mine yndlingssteder i haven. Måske jeg tager tilbage med en bog i løbet af ugen, hvis vejret er til det.

Vi skulle egentlig have introduceret vores nye australske venner til Dyrehaven men pga den våde vejrudsigt bagte vi i stedet hver vores kage og spillede brætspil hos os hele eftermiddagen. Den bedste søndagsopskrift! André kan egentlig slet ikke lide brætspil, så jeg har selv svært ved at overtale ham, men her var det 3 mod 1, hehe. Vi spillede Ticket to Ride, hvor man skal bygge togvogne gennem Europa, og det var så sjovt! Håber på flere brætspilssøndage fremover. Og flere kager. Altid flere kager.

I onsdags sad jeg og læste lidt i Landbohøjskolens Have, samt tog lidt billeder af blomsterne ved caféen. Blomster gør mig glad, specielt sådan et flammehav som her, det er det perfekte billede på sensommeren. Planlægger at lave et drømmeindlæg om hvordan min have ville se ud, hvis jeg havde en.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

definerer mig